Om Fönsterexperter.se

Om Fönsterexperter.se

Fönsterexperter.se erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättsförening en offerttjänst där man kan erhålla upp till fem kostnadsfria offerter från kvalitetskontrollerade fönsterföretag på sin ort. Det gör att du kan spara både tid och pengar då det är dags att utföra ett fönsterbyte i din fastighet.

Fönsterexperter.se erbjuder en tjänst som ska underlätta för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar att hitta seriösa fönsterföretag då de är dags för att byta fönster. Att själv söka upp, kontakta och sedan kontrollera företag då man ska anlita fönstermontörer för att montera nya fönster är en omfattande process som tar tid. Därför har vi på fönsterexperter.se utvecklat en offerttjänst där man enkelt och kostnadsfritt kan beställa upp till fem offerter från kvalitetsgranskade företag på sin ort.

 

De fönsterföretag som är registrerade hos oss på fönsterexperter.se och som lämnar offerter genom vår offerttjänst är alla kvalitetsgranskade. Det innebär att då vi inleder ett samarbete med ett nytt företag så genomför vi kontroller av företag så att de uppfyller de krav som man ska ställa på ett seriöst fönsterföretag. Bland annat kontrollerar vi att företagen innehar F-skattesedel, försäkringar, lämnar garantier på sina arbeten och har en ordnad ekonomi, så att de klarar av att uppfylla sina garantiåtaganden. Vi kontrollerar också att företagen har yrkesutbildade fönstermontörer så att de har den kunskap som krävs för att utföra ett fönsterbyte på ett korrekt sätt.

 

Offertertjänsten fönsterexperter.se

När du ska byta fönster kan du snabbt och enkelt beställa och få upp till fem stycken offerter från kvalitetskontrollerade fönsterföretag på din ort kostnadsfritt. Efter att du har beställt offerter genom vår offerttjänst så kommer du vanligtvis inom några timmar att få svar på offertförfrågan. Oftast vill fönsterföretagen göra ett hembesök för att inspektera dina gamla fönster, mäta och kontrollera förutsättningarna för fönsterbytet, även det utan kostnad eller några förpliktelser.

 

Efter hembesöket har fönsterföretagen alla information de behöver för att kunna lämna en rättvis offert. Genom vår tjänst kommer du att erhålla offerter med konkurrenskraftiga priser. Detta för att de företag som erbjuder offerter genom vår tjänst vet att även andra företag på orten också kommer erbjudas att lämna offerter.

 

Fönsterexperter.se innehåller också mycket information om fönsterbyten som exempelvis guider, vad du ska tänka på, information om olika fönster, hur du tolkar offerter och mycket annat. Det gör att du får all den information du behöver för att kunna beställa och läsa en offert men också som får dig insatt i hur ett fönsterbyte går till.

 

Vi samarbetar idag med fönsterföretag över hela Sverige så att vi kan erbjuda en rikstäckande tjänst när du ska byta fönster på din ort. Om du har ett fönsterföretag med skickliga fönstermontörer och som vill utöka din verksamhet genom att kunna erbjuda offerter om fönsterbyten på din ort är du välkommen att kontakta oss. Vi söker nya samarbeten med fönsterföretag över hela Sverige.

 

Om du har några frågor om vår offerttjänst eller om du vill få mer information om de företag som lämnar offerter genom vår tjänst är du välkommen att kontakta oss.

Få upp till 5 stycken offerter från granskade fönsterföretag, gratis!

Få upp till 5 stycken offerter från granskade fönsterföretag, gratis!

Få kostnadsfria offerter

Här hittar du oss på webben