Kontakta oss

Kontakta oss

Vad roligt att du funderar på att kontakta oss på Fönsterexperter!


Om du har några frågor kring vår offerttjänst, de granskade företagen vi samarbetar med eller innehållet på vår sida är du välkommen att kontakta oss. Vi nås via telefon, e-post eller live-chatten nere i högra hörnet här på sidan.

  • Våra öppettider är: Måndag-Fredag 08:00-17:00

Fönsterexperter är en jämförelsesida för dig som vill erhålla offerter från upp till 5 granskade fönsterföretag inför kommande fönsterbyte. Läs gärna mer om hur det fungerar här. 


Vi söker fler fönsterföretag

För att Fönsterexperter ska kunna erbjuda en rikstäckande tjänst där våra besökare kan erhålla offerter från fler lokala fönsterföretag söker vi löpande nya fönsterföretag som vill få chansen att kunna öka sina andelar på den lokala marknaden. 

De grundförutsättningar vi kräver för att ett företag ska få finnas med på vår sida är följande: 

  • Yrkeskunnig och utbildad personal 
  • God ekonomi 
  • F-skattesedel
  • Bra omdömen och referenser

Genom att vara registrerade hos Fönsterexperter kommer ert företag att få möjlighet att lämna offerter till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar på er ort. 

Smartproduktion

Vi som driver Fönsterexperter heter Smartproduktion och vi är en webbyrå som designar, kodar & sökoptimerar landningssidor till byggföretag över hela Sverige. Efter lång erfarenhet av att arbete med fönsterbranschen skapade vi Fönsterexperter. Syftet med hemsidan är att hjälpa våra kunder få in seriösa förfrågningar och samtidigt göra det enkelt för slutkund att komma i kontakt med duktiga fönsterinstallatörer.

Kontakta Jenny Frejvall på jenny.frejvall@smartprodukation.se eller ring 070-681 52 22 om du vill veta mer! 

Få upp till 5 offerter från granskade fönsterföretag, kostnadsfritt!

Gör som tusentals andra svenskar och få offerter från granskade fönsterinstallatörer

Vi hjälper dig komma i kontakt med riktigt bra fönsterinstallatörer på ett snabbt och smidigt sätt. Läs nedan vad våra kunder säger om oss.
G
Trevligt bemötande och snabb service från personalen på Fönsterexperter.se. Vi fick bra kontakt med företagen och valde ett!
Gabriel från Stockholm
O
Vi har anlitat ett företag genom denna tjänst och vårat samarbete har varit väldigt framgångsrikt. Tack till denna tjänst!
Olivia Larsson från Malmö
K
Jag är supernöjda med Fönsterexperter.se. Supporten tog hand om oss när vi hade frågor och offerterna var resonabla.
Kristina Eriksson från Dalarna