Varmt välkommen att kontakta oss på Fönsterexperter.se

Varmt välkommen att kontakta oss på Fönsterexperter.se

Fönsterexperter.se erbjuder en offerttjänst där privatpersoner, företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar kan erhålla upp till fem offerter från granskade fönsterföretag. Tjänsten är helt kostnadsfri samtidigt som du inte förbinder dig för något. Du kan kontakt oss för mer information om vår tjänst eller angående de företag som lämnar offerter.

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor om vår offerttjänst, om innehållet på vår hemsida eller om de företag som erbjuder offerter genom fönsterexperter.se. Du kan använda dig av formuläret på vår hemsida, ringa, skicka e-post eller använda vår livechatt på vår hemsida för att få svar direkt under våra öppettider.

 

Fönsterexperter.se tillhandahåller en offerttjänst som gör det möjligt för dig som ska byta fönster att få upp till fem stycken offerter från kvalitetsgranskade företag. Genom vårt samarbete med kvalificerade fönsterföretag över hela Sverige kan vi erbjuda dig möjligheten att spara både tid och pengar genom vår offerttjänst. Eftersom vi redan har granskat de företag som vi samarbetar med slipper du det mödosamma arbetet med att själv kontrollera företagen. Istället kan du fokusera på att jämföra offerter från de fönsterföretag som lämnar offerter genom vår tjänst för att hitta den offert som erbjuder dig den mest prisvärda lösningen för ditt fönsterbyte.

 

Kvalitetsgranskade fönsterföretag

Vi samarbetar endast med företag som uppfyller alla de krav som man ska ställa på ett fönsterföretag. Det innebär att vi kontrollerar att företaget har yrkesutbildade fönstermontörer som har den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna utföra arbetet på ett säkert och korrekt sätt. Felaktigt monterade fönster kan leda till att vatten tränger in så att fuktskador uppstår eller att isolering av fönstret inte är optimalt. Därför är det viktigt att du väljer ett seriöst fönsterföretag för att undvika framtida problem och kanske även ytterligare kostnader.

 

Vi utför också andra kontroller som exempelvis att företaget har F-skattesedel, innehar nödvändiga försäkringar, lämnar garantier och har en ordnad ekonomi. F-skattesedel är viktigt om du som privatperson vill kunna använda dig av ROT-avdraget, som ger dig 30 % av företagets arbetskostnader tillbaka, oftast redan direkt på fakturan. Det är också viktigt att företaget har en god ekonomi så att de klarar av att uppfylla de garantiåtaganden som de lämnar för sina utförda arbeten.

 

Fönsterexperter.se söker fler fönsterföretag

För att fönsterexperter.se ska kunna erbjuda en rikstäckande tjänst där våra besökare kan erhålla offerter från fler lokala fönsterföretag söker vi löpande nya fönsterföretag som vill få chansen att kunna öka sina marknadsandelar på den lokala marknaden. Genom att vara registrerade hos fönsterexperter.se kommer ert företag att få möjlighet att lämna offerter till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar på er ort. Har du ett fönsterföretag är du välkommen att kontakta oss för mer information om hur ert företag kan bli registrerade hos fönsterexperter.se och därigenom kunna lämna offerter.

Få upp till 5 stycken offerter från granskade fönsterföretag, gratis!

Tusentals andra Svenskar får offerter via webben – gör sammas sak!

Vi på Fönsterexperter.se gör det möjligt att få offerter helt GRATIS, utan köpkrav eller förpliktelser. Nedan får du gärna läsa vad våra kunder säger om oss som företag. 
G
Trevligt bemötande och snabb service från personalen på Fönsterexperter.se. Vi fick bra kontakt med företagen och valde ett!
Gabriel från Stockholm
O
Vi har anlitat ett företag genom denna tjänst och vårat samarbete har varit väldigt framgångsrikt. Tack till denna tjänst!
Olivia Larsson från Malmö
K
Jag är supernöjda med Fönsterexperter.se. Supporten tog hand om oss när vi hade frågor och offerterna var resonabla.
Kristina Eriksson från Dalarna