Offertförfrågningar från kontrollerade fönsterföretag

Hos fönsterexperter.se kan du erhålla upp till fem kostnadsfria offerter från kontrollerade företag på din ort då du ska utföra ett fönsterbyte. Genom att erhålla flera offerter har du möjlighet att finna det fönsterföretag som bäst uppfyller dina förväntningar då det gäller leverans och pris.

När du ska byta fönster på din fastighet behöver du se över vilken typ av fönster du ska byta till och vilka egenskaper det nya fönstret behöver ha. När du byter fönster kan det vara en bra idé att byta till energisparande fönster så att du minskar fastighetens energikostnader. I samband med att du begär in offerter från fönsterföretag på din ort kan du få information och råd kring ditt fönsterbyte och förslag på passande fönster och glas från en fönsterexpert. Du kan också hitta all information som du behöver hos fönsterexperter.se som även har en offerttjänst där du kan erhålla upp till fem offerter från kontrollerade fönsterföretag på din ort.

 

Kostnadsfria offertförfrågningar

Genom vår offerttjänst på fönsterexperter.se så slipper du själv sitta och ringa runt för att hitta kvalificerade fönsterföretag som kan erbjuda dig en offert för ditt fönsterbyte. Du slipper även allt arbete med att kontrollera varje företag så att företaget är seriöst och har den kunskap som krävs för att montera fönster på ett korrekt och säkert sätt. Allt detta har vi redan gjort åt dig. Hos fönsterexperter.se har vi samlat ett flertal kvalitetsgranskade fönsterföretag över hela landet. Det innebär att du enkelt kan erhålla offerter från lokala fönsterföretag som har yrkesutbildade fönstermontörer, oavsett var du bor i Sverige.

 

Kvalitetskontroll av fönsterföretag

De företag som vi samarbetar med och som har valt att registrera sig hos fönsterexperter.se så att de kan svara på offertförfrågningar är alla kontrollerade. Det innebär att vi har kontrollerat att företaget har den kompetens som krävs för att kunna utföra fönsterbyten. Vi kontroller även att företaget har F-skattesedel, och har en god ekonomi, så att de med rimlig sannolikhet klarar av att uppfylla sina garantiåtaganden. Det betyder att du slipper göra alla dessa kontroller då du använder vår offerttjänst och istället kan lägga tid på att jämföra offerter för att hitta den offert som är mest förmånlig för ditt fönsterbyte. Dock kan du själv kolla upp de omdömen som företagens tidigare kunder har lämnat för att få en egen uppfattning om hur tidigare kunder har upplevt företagen.

 

Erhåll offert från kontrollerade fönsterföretag

När du behöver utföra ett fönsterbyte kan du använda dig av vår offerttjänst där du kan erhålla fönsteroffert från flera lokala fönsterföretag. Att begära in offerter är enkelt och tar bara någon minut. Du använder formuläret på vår hemsida och kan därefter erhålla fönsteroffert från upp till fem granskade fönsterföretag på din ort, kostnadsfritt och utan några förpliktelser. Oftast tar det endast några timmar innan du får svar och därefter kommer de flesta företag vilja göra ett kostnadsfritt hembesök där de kan inspektera dina gamla fönster och diskutera dina önskemål kring de nya fönstren. Då kan du samtidigt passa på att ställa frågor men också erhålla information och tips kring fönsterbytet och de fönster som du vill byta till.

 

Jämför offerter

När du har skickat in en ansökan om att erhålla kostnadsfria offerter från kontrollerade företag hos fönsterexperter.se får du ett bra underlag som gör att du kan jämföra offerter från de olika företagen. När du jämför offerter ska du kontrollera att rätt fönster och glas finns specificerat. Du bör också granska leveransvillkor, betalningsvillkor, garantiåtaganden och övriga villkor så att de stämmer med dina önskemål. Därefter ska du jämföra de priser som företagen har offererat, vilket är ett fast pris för hela fönsterbytet. Om du accepterar en offert bör du skriva avtal med leverantörer om vad som ingår i leveransen och vad som inte ingår. Då behöver det aldrig blir några frågetecken efteråt.

 

Som privatperson kan du begära att få ROT-avdraget krediterat redan på fakturan, vilket innebär att företagets arbetskostnader reduceras med 30 %.

Få upp till 5 offerter från granskade fönsterföretag, kostnadsfritt!