Spara tid & pengar

Att utföra ett fönsterbyte kostar en hel del pengar och kräver också att du tar dig tid att finna ett fönsterföretag som kan utföra arbetet på ett korrekt sätt. Hos oss på Fönsterexperter kan du spara både tid och pengar genom att begära in fem kostnadsfria offerter från kontrollerade fönsterföretag på din ort.

Har dina fönster gjort sitt eller släpper de in den kalla vinterluften och ut den varma inomhusluften är det dags att göra något åt dina fönster. Genom att byta till energisparande fönster kan du spara in en del på dina uppvärmningskostnader samtidigt som du får ett behagligare inomhusklimat. På fönsterexperter.se hittar du all information som du behöver då du ska byta fönster på din fastighet. Här finner du också en offerttjänst som gör att du sparar både tid och pengar då du söker efter ett lokalt fönsterföretag som till ett konkurrenskraftigt pris kan åta sig att utföra ditt fönsterbyte.

 

Såhär sparar du tid när du ska byta fönster

Det finns massor av tid att spara på att använda offerttjänsten hos oss på fönsterexperter.se. Dels så behöver du inte ringa runt för att försöka hitta kvalificerade fönsterföretag som vill lämna offerter på ditt fönsterbyte. Samtidigt så slipper du också det krävande arbetet med att kontrollera varje företag så att det är ett seriöst företag, det arbetet har vi redan gjort åt dig. Då du begär offerter genom fönsterexperter.se kommer du att erhålla upp till fem offerter från kontrollerade fönsterföretag på din ort. Detta innebär att du inte behöver kontrollera företagen ytterligare. Dock kan du läsa de omdömen som tidigare kunder har lämnat om företagen på Internet för att bilda dig en egen uppfattning.

 

Registrerade fönsterföretag hos företagsexperter.se

Fönsterexperter.se samarbetar med fönsterföretag över hela Sverige vilket gör att vi kan erbjuda offerter från lokala företag oavsett var i Sverige fönsterbytet ska utföras. De företag som är registrerade hos fönsterexperter.se och som lämnar offerter genom vår tjänst har alla genomgått kontroller så att de uppfyller de villkor som man bör ställa på ett fönsterföretag. Vi har bland annat kontrollerat att företagen innehar F-skattesedel, försäkringar, att de lämnar garantier på sitt arbete och att företagen har en ordnad ekonomi, så att de kan fullfölja sina garantiåtaganden. Utöver det gör vi även en kontroll att företagen har yrkesutbildade fönstermontörer som har den kunskap som krävs för att utföra ett fönsterbyte på ett korrekt och säkert sätt.

 

Använd vår offerttjänst och spara pengar

Genom att använda vår offerttjänst kommer du att kunna erhålla en fönsteroffert från upp till fem stycken kontrollerade fönsterföretag på din ort. Eftersom alla företag som erbjuder offerter genom Fönsterexperter är medvetna om att det är fler fönsterföretag som lägger offert kommer de att pressa sina priser. Det gör att det är du i slutändan som kommer att kunna glädjas åt att kunna erhålla offerter till konkurrenskraftiga priser vilket gör att du kan spara in en hel del pengar än då du själv ringer och begär in offerter från företag.

 

De företag som är registrerade hos fönsterexperter.se uppfyller dessutom alla de krav som finns för att du ska kunna använda dig av ROT-avdraget. Det innebär att du kan erhålla en reducering av arbetskostnaderna med 30 procent, redan på fakturan.

 

Jämför offerter

När du erhåller de offerter som du har beställt kan du enkelt jämföra dessa med varandra för att hitta den fönsterleverantör som kan erbjuda dig bäst lösning. Det du bör kontrollera är de leveranstider som företagen anger, vilken dag arbetet ska påbörjas och vilken dag arbetet ska vara avslutat. Du bör även kontrollera betalningsvillkor och garantiåtaganden så att de är tillfredställande. 

Därefter bör du också kontrollera att offerten innehåller en specifikation på de fönster, glas och material som du har beställt. Slutligen ska offerter också innehålla ett fast pris som inkluderar fönster, glas, material, kringkostnader och arbetskostnader. När du accepterar en offert bör du skriva avtal med leverantörer, som både skriver under, där alla de överenskommelser ni har gjort finns nedskrivna.

Få upp till 5 offerter från granskade fönsterföretag, kostnadsfritt!