Varför använda Fönsterexperter?

När du ska byta fönster på din fastighet kan du få hjälp med att beställa offerter från kvalitetskontrollerade fönsterföretag på din ort genom Fönsterexperter. Här kan du även hitta all information som du behöver då du ska utföra ett fönsterbyte.

Fönsterexperter erbjuder privatpersoner, företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar en tjänst som underlättar offertförfrågan i samband med fönsterbyte. 

När du ska utföra ett fönsterbyte är det en hel del saker som du behöver tänka på. Dels behöver du fundera över vilka egenskaper dina nya fönster ska ha och dels behöver du välja fönster och glaspaket. Därefter behöver du finna ett bra fönsterföretag som kan hjälpa dig med monteringen av dina fönster. De fönsterföretag som lämnar offerter för ditt fönsterbyte kan ge dig information om bytet men också råd och tips då det gäller val av fönster och glas.

 

Så här fungerar Fönsterexperter

Fönsterexperter är en hemsida som erbjuder alla som är i behov av att byta fönster information om fönsterbyte. Här kan du bland annat finna guider och information om olika fönster, glas och fönsterföretag. Det ger dig mer kunskap kring hur ett fönsterbyte går till och vilka krav som ställs då fönster ska byta. Detta gör att du kan ge ett bättre underlag till de företag som ska lägga offerter på ditt fönsterbyte. Offerter kan du sedan beställa genom vår offerttjänst vilket innebär att du får upp till fem offerter från lokala fönsterföretag, helt utan kostnad.

 

Offerttjänst

Fönsterexperter har en offerttjänst där du kan beställa en fönsteroffert från upp till fem stycken kvalitetsgranskade fönsterföretag på din ort, helt utan kostnad. Det innebär att du enkelt kan jämföra offerter för att kunna hitta det fönsterföretag som kan erbjuda dig de bästa villkoren, garantierna och det bästa priset. 

Vi har ett samarbete med ett stort antal fönsterföretag runt om i Sverige som har registrerat sig i vår tjänst. Det gör att vi kan erbjuda dig som ska utföra ett fönsterbyte offerter från lokala företag över hela landet.

 

Vinsterna med att använda vår tjänst

För dig som ska byta fönster är vinsterna med att använda vår tjänst många. Framför allt spar du tid genom att du själv slipper leta upp och kontrollera företagen. Detta har vi redan gjort åt dig genom att samla lokala företag på en plats och samtidigt utfört noggranna kontroller av företagen.

Andra fördelar med vår offerttjänst är att du snabbt får svar på din offertförfrågan, oftast redan inom några timmar. Det betyder att du snabbt får offerter som du kan jämföra så att du kan finna den bästa lösningen för ditt fönsterbyte. Dessutom kommer du att kunna erhålla konkurrenskraftigt pris för ditt fönsterbyte då fönsterföretagen vet att fler kommer att erbjuda dig offerter.

 

Anslutna fönsterinstallatörer 

Alla företag som finns med i vår offerttjänst har genomgått en kvalitetskontroll där vi bland annat har kontrollerat att företagen har rätt kunskap för fönsterbyte, god ekonomi och innehar F-skattesedel samt arbetar enligt Svensk lagstiftning. Det innebär även att du som privatperson kan använda dig av ROT-avdraget då samtliga företag uppfyller de krav som krävs för att kunna använda ROT-avdraget. Slutligen innebär det också att vi kontrollerat att företagen har en god ekonomi så att företagen klarar av att uppfylla sina garantiåtaganden. 

Få upp till 5 offerter från granskade fönsterföretag, kostnadsfritt!